Femke Halsema

initiatiefnemer

Femke was van 1998 tot 2011 Tweede kamerlid en vanaf 2002 fractievoorzitter voor GroenLinks. Daarbij was zij jaren lang verantwoordelijk voor de portefeuille asiel en vreemdelingen. Sinds haar vertrek uit de politiek is zij werkzaam als schrijver, programmamaker en bestuurder. Van 2012 tot eind 2016 was zij tevens onbezoldigd bestuursvoorzitter van Stichting Vluchteling en bezocht zij verschillende vluchtelingenkampen. Door de confrontatie met wanhoop en uitzichtloosheid is zij overtuigd geraakt van de noodzaak van radicale oplossingen voor het vluchtelingenprobleem, waarbij zelfbeschikking het uitgangspunt moet zijn.

Denise Harleman

zakelijk leider

Denise is bij diverse organisaties werkzaam (geweest) als zakelijk directeur, en de afgelopen vier jaar o.a. bij Adelheid Roosen|Zina. Zij organiseerde nationaal en internationaal grootschalige projecten met diverse (internationale) samenwerkingspartners (o.a. WijkSafari).  Met name haar ervaring in het optuigen van praktijk overstijgende samenwerkingsverbanden, leidend tot nieuwe verdienmodellen en inhoudelijke partnerships, zijn van belang voor het project Zatopia. Ook leidt ze aan de Academie voor Theater en Dans als docent nieuwe zakelijk leiders en creatieve producent op.

Renée Janssen

uitvoerend producent

Renée studeerde in 2015 af als Cultureel Antropoloog aan de UvA. Zij is nu werkzaam als producent voor verschillende projecten, waaronder de webserie ANNE+ en de RijksakademieOPEN. Verder is ze mede-oprichter van Takecarebnb, een organisatie die vluchtelingen voor een logeerperiode van drie maanden koppelt aan Nederlandse gastgezinnen.